​Partneri i juaj është shumë i lodhur për të bër seks? Këto janë disa nga arsyet

A jeni bërë gati të kaloni një natë të paharrueshme me parnterin tuaj, por ai nuk mund të ju ofrojë atë?

Ka disa arsye pse meshkujt lodhen më shpejtë gratë. Studiuesit kanë listuar disa nga ato.

Nëse partneri juaj ndihet i pafuqishëm, nuk ka energji, dhe kërkon gjumin vazhdimisht, atëherë ka lodhje kronike.

Lodhja e çastit nuk është shqetësues, por nëse ndodh çdo ditë, mund të tregojë një problem, andaj është e nevojshme të ndryshoni zakonet e jetës së partnerit ose të vizitoni një mjek me të.

Këto janë disa nga arsyet që mund të shkaktojnë një nivel të ulët të energjisë tek meshkujt, transmton PeriskopiË

-Ushqimi jo i shëndetshëm
-Nivelet e ulëta të testosteronit
-Mungesa e stërvitjeve
-Çrregullimi i frymëmarrjes gjatë gjumit
-Pagjumësia
-Anemia
-Problemet me gjëndrën mbrojtëse