11 vjeçarja thyen rekodrin e Ajnshtajnit

Tara Sharifi, një student në shkollën e Aylesbury, së fundi ka qenë pjesë e testit Mensa IQ ku ajo kaloi 140 pikët që janë limiti i një gjeniu.

11 vjeçarja morri plot 162 pikë, që është dy më shumë se Einsteini, i cili ishte një fizicist dhe konsiderohet si një nga të shtyllat e fizikës modern.