15 gjëra që nuk ju lënë shtatzënë

Një nga problemet më shqetësuese ditët e sotme për çiftet e reja dhe për adoleshentët është shtatzënia e padëshiruar. Duke qenë se shumë kanë frikë të bëjnë diçka se papritmas mund të mbeten shtatzënë, ne do t’ju tregojmë disa gjëra që nuk do t’ju krijojnë kurrë një embrion.

 1. Nuk mbetesh shtatzënë nga masturbimi.
 2. Nuk mbetesh shtatzënë nga seksi oral.
 3. Nuk mbetesh shtatzënë duke u ulur në prehrin e një mashkulli dhe ai i ka veshur pantallonat.
 4. Nuk mbetesh shtatzënë nga mendimet seksuale.
 5. Nuk mbetesh shtatzënë të hidhesh sipër një objekti.
 6. Nuk mbetesh shtatzënë kur masturbosh një mashkull në jacuzzi.
 7. Nuk mbetesh shtatzënë nga seksi anal.
 8. Nuk mbetesh shtatzënë kur je tashmë shtatzënë.
 9. Nuk mbetesh shtatzënë duke u ulur në një tualet.
 10. Nuk mbetesh shtatzënë duke përdorur gishtat.
 11. Nuk mbetesh shtatzënë duke u fërkuar.
 1. Nuk mbetesh shtatzënë duke menduar shumë.
 2. Nuk mbetesh shtatzënë duke parë filma.
 3. Nuk mbetesh shtatzënë duke kërcyer sikur askush nuk po të sheh.
 4. Nuk mbetesh shtatzënë duke urryer të hënat…