28 vjeçari qëllohеt me më shumë se 20 plu.mba, asnjëri nuk e godеt

Një atњntаt me ar.më zjarri është shënuar pasditen e së dielës rreth orës 18:30, në afërsi të urës së Mifolit, në autostradën Levan-Vlorë.

Objekt i sul.mit ishte 28-vjeçari Romario Alliraj nga Vlora, i cili ishte duke udhëtuar me automjetin e tij, kur një tjetër mjet i ka zënë rrugën.

Në drejtim të 28-vjeçarit, nga mjeti që kishte zënë rrugën u lëshua një breshëri plu.mbash kаllаshnikovi. Fatmirësisht, Romario Alliraj u ka shpëtuar plu.mbave dhe ka marrë vetëm lën.dime të lehta nga përplаsjа e mjetit.

Për t’u shpëtuar plu.mbave, ai ka devijuar dhe ka dalë nga autostrada. Pl.umba të shumtë kanë god.itur automjetin, disa prej të cilave vihen re edhe në derën e shoferit, që duket qartë se ishte objekt i sul.mit.

Nga këqyrja e vendit të ngjarjes, grupi hetimor ka gjetur më shumë se 20 gë.zhoja. Policia e Vlorës ende nuk bën të ditur ndonjë motiv apo pistë hetimi lidhur me ngjarjen.

Shënjestra e dyshuar e këtij ate.ntati është marrë në pyetje nga punonjësit e Kri.meve në polici, në ambientet e Spitalit Rajonal të Vlorës, ku ishte shoqëruar për t’u kuruar nga plagët e marra jo nga plu.mbat. Alliraj raportohet të ketë punuar në një piceri, si shpërndarës picash me motor.