41 vjeç e me dy fëmijë, Gjyste Vulaj do t’ju trondisë me këto foto

Gjyste Vulaj është një ndër këngëtaret më me eksperiencë në tregun shqiptar të muzikës së lehtë dhe asaj popullore.

Të gjithë e kujtojmë Gjysten në hapat e para të karrierës, ku ishte ndër të paktat këngëtare e cila nuk e kishte problem veshjet provokuese, duke e thyer këtë tabu.

Por ku është sot Gjyste Vulaj?

Këngëtarja vazhdon karrierën e saj nëpër koncerte e dasma. Dhe sa i përket veshjes, ajo nuk ka ndryshuar aspak.

Pavarësisht viteve, Gjyste vazhdon të mbetet vajza tërheqëse dhe provokuese, pavarësisht se është nëna e dy fëmijëve.

Image
Loading...