Biznesmeni Bashkim Qazimi organizon manifestim madhështor në nder të heroit komandant Tigri

Sot u përkujtua dëshmori i kombit komandant Tigri në fshatin Vaksincë!

Ky përkujtim në përvjetorin e heroit u mundësua nga biznesmeni Bashkim Qazimi i cili organizoi të njëjtën.

Fshatarët janë ndjerë të nderuar nga ky përkujtim dhe kanë bërë këtë dedikim:

Të nderuar qe morrëm pjes ne perkujtimin e Komandant Tigrit n Vaksinc. Falenderoj donatorin kryesorë biznismenin Bashkim Qazimi organizatorin e ktij pervjetori Naim Halilin per respektin e treguar dhe per organizimin madheshtor. Flm edhe miku im Haxhi Shala qe nderoj gjith karadakun me prezencen e ti.