Por ishte Roberti ai që do i jepte një sqarim gjithë kësaj amullie që u sillte vërdallë, në shumë intervista Roberti tha se  i gjithë faji është i Tunës ajo ka problem më të gjithë jo Nora. 

E kur u pyet se a do e mbështesë këngën që do publikoj kunata e tij, ai u përgjigj do mbështesë ai-ajo që e ka mbështet deri më tani, dhe përgjigja definitive ishte jo. 

E deri sa Tuna erdhi në mënyrë bombastike si më linjat ashtu edhe më këngën, ku vazhdojnë ta mbështesin shumë nga kolegët dhe njerëzit e afërt. Nora në ato momente ishte e shoqëruar me disa nga bashkëpunëtorët e saj dhe u freskonte me lëng shalqini e deri më tani nuk ka ndonjë reagim se do i jep krahë kunatës. Ashtu edhe profili i Roberit nuk është përditësuar më asnjë të re që para një dite. /Kosovarja/  

Loading...