Luana shquhet për linjat trupore, janë shumë pamje që sjell nga përgatitjet për këto mbrëmje.  E si duket nga të gjitha këto angazhime mbrapa saj qëndron i dashuri Krenari.

Nga të gjitha këto realizime të mbrëmjeve ajo që e bën të ndjehet e lumtur dhe aq krenare janë shumë dhurata që I bënë asaj nga fansat e flakët.

Sonte ajo është drejtuar në qytetin e Kaçanikut ku Luana ju është drejtuar ‘Kaçanik po vij te tip o vij’. Kënga e fundit është ajo ‘Mi dhe flake mallit tim’ në bashkëpunim me Bujar Qamilin ku kjo këngë vazhdon të pritet edhe me tej jashtë mase mirë. /Kosovarja/ 

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak
Artikulli tjetër