9 arsyet se pse duhet të bëni seks

Photo of attractive heartbreaker and his sexy lover

Shkenca ka zbuluar 9 arsyet se pse seksi është i mirë për shëndetin tuaj.

Sipas gjinekologut amerikan me rezidencë në Kaliforni, Dr. Sherry Ross, marrëdhënia seksuale është e mirë për zemrën, trupin dhe shpirtin e njeriut.

Më poshtë, lexoni arsyet se pse duhet të bëni seks, sipas Dr. Sherry Ross.

  1. Djeg kaloritë
  2. Forcon sistemin imunitar
  3. parandalon problemet në fshikëzën e urinës
  4. Ilaç natyral kundër dhimbjes së kokës dhe kyçeve
  5. Zgjidh problemet e pagjumësisë
  6. Shton shancet e shtatzanisë
  7. përmirëson shëndetin mendor
  8. Parandalon krijimin e rrudhave
  9. të bënë më të zgjuar