A e dini se dashuria ju ndihmon të humbni peshë

Nëse doni të humbni peshë, bini në dashuri. Këto janë rezulatet e një studimi të fundit. Në këtë studim të realizuar nga Universiteti i Harvardit është vënë re se të meshkujt dhe femrat obeze që ishin në një lidhje, kanë rënë në peshë.

Fuqia e dashurisë sipas specialistëve, ul dëshirën për të ngrënë ëmbëlsira, por në të njëjtën kohë i bën të dashuruarit që të jenë më të rregullt në konsumimin e vakteve ushqimore.j.j