A e keni ditur se Lutfi Haziri ka një vajzë kaq joshëse

Kënga Haziri është vajza e kryetarit të Gjilanit.

Ajo veçohet për bukurinë e saj dhe këtë gjë e ka dëshmuar edhe në një foto të hedhur në rrjetet sociale.

Kënga përpos që ka treguar bukurinë ka treguar edhe që ka forma trupore perfekte.