A është e mundur?/ Gazeta serbe Politika: Gruevski u arratis në Hungari përmes Tiranës (FOTO)

Ish kryeministri i repulbikës së Maqedonis, Nikolla Gruevski, përmes një pasaporte falce ka kaluar kufirin në mes Maqedonisë dhe Shqipërisë, duke e kaluar kështu në mënyrë ilegale kufirin, ka arritur në Tiranë.
Ai është strehuar në ambasadën e Hungarisë në Shqipëri, prej ku, qysh në mëngjesin e hershëm, ka fluturuar nga Tirana për në Budapest me kompaninë “Malev’, njofton gazeta  serbe Politika.