A ka motive politike Ministria e Arsimit që ia mori kompetencat Arben Taravarit?Sonte ne “Programin 200”

A ka motive politike Ministria e Arsimit që ia mori kompetencat Arben Taravarit? A do BDI të dominojë me çdo kusht? A sillet Aleanca për Shqiptarët ende e zemëruar pas zgjedhjeve lokale?
Debatojnë: Arbër Ademi, Zv Ministri i Arsimit dhe Flakron Bexheti, ASH, Anëtar i kryesisë qendrore.
#Programi200, sonte 22.30. #AlsatM