A po punon Rama për të qenë president i Shqipërisë së bashkuar? Vjen pergjigjja e kryeministrit

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur “Pyetjes që Vret” që Arian Çani e bën në studio sikur Zoti i drejtohet të ftuarve

Arjan Cani: Edi Rama ti duhet të deklarosh sonte publikisht se po punon për të  vënë në jetë, ambicien tënde më të madhe për tu zgjedhur një ditë  president i Shqipërisë së bashkuar

Edi Rama: Zoti e bëftë realitet që ta shoh një ditë presidentin e Shqiptarëve të bashkuar por ai nuk do të jem unë.

Pyetjes: Sikur të jesh ti një ditë?

Edi Rama pergjigjet: Zotit unë i thashë çfarë unë uroj, Zoti pastaj urimet tona i merr dhe i sheh vetë.