Adea Pula zhvishet në mes të Zvicrës…

Por, Adea Pula nuk e zgjodhi rrugën e muzikës. Ajo, e la pasionin e saj prapa, bashkë me moshën fëmijërore.

Adea studion dhe ëndrrat e ambiciet e saj më nuk lidhen me muzikë e showbiz, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse nuk është aktive në muzikë, Adea Pula po mbetet mjaftë aktuale, falë formave dhe fotove të shpërndara në rrjete sociale.

Së fundi ajo po kënaqet në një pishinë në Zvicër, ku po duket mrekullueshëm./Kosovarja/