Agim Islami: “Edhe sa duhet me pritë brenda katër mureve për me arritë drejtësia”

Nga Agim Islami njëri ndër të dënuarit e rastit ALFA, ai ka komentuar fjalim e Artan Grubit në kuvend ku përmendi rastin ALFA si një ndër rastet e montuara!

U Mendova a te shkruaj a mos te shkruj,po nuk mundem pa shkruajt e te ja rekujtoj popullates se jam i denuar ne emér te popullit pa asni děshmij! Ju běj thirje tě gjith Prokurorve te maqedonis te běhěn bashk dhe ti tregojn popupullit se me qfar děshmij me kan akuzuar edhe denuar me burgim te Perjetćem! Me akuzuat me nje deshmij banale njě” Filter te CIGARES 57″ qě asnjeher ne jeten time nuk kam provu cigare 57,por as kjo nuk ěsht gjetur ne vend ngjarje edhe per ket kam deshmij ne proces verbalet e policis nuk shkruan askund se u ka gjetur filter te cigares 57 kjo tregon qart se esht e montuar nga ana e ndonje individi.. ftoj te gjith prokurorin edhe policin te dalin ne opinion e ti tregojn popullates me cfar deshmij me mbajn ne burg gati 11 vite..asnje deshmitar nuk me njef asnje njeri nuk me akuzon asnjeher nuk kam qen ne stacion te policis ne jeten time as edhe per ndonje problem ma te vogěl! Tregonii o Prokuror me cfar deshmije na keni běr grup..tregoni nje deshmij se a ina njohur ndonjer njeri me qetrin!!! Pse u munduat ta zhdukeni VIDEOINQIZIMIN ku shum qart duket si esht ber ky krim dhe sa veta kan