Ahmeti për fotografinë e Brovinës: Kush e organizoi krejt këtë turp

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti ka thënë se dëmi i shkaktuar ndaj vi*ktimave dhe Kosovës me një fotografi të rrejshme është tepër i madh.

Ai ka thënë se tani armiqtë e Kosovës do ta vazhdojnë propagandën e tyre që nuk ka pas kr*ime në Kosovë por vetëm fotografi të rrejshme sikur kjo.

Reagimi plotë i Ahmetit në Facebook:

Dëmin që ja keni bo vikt*imave dhe Kosovës në përgjithësi me foto të rrejshme është tepër i madh.

Me pas pagu armiqët tonë më mirë nuk e kishin pas. Tani vazhdojnë propaganden e tyre që nuk ka pas kri*me në Kosovë por veç foto të rrejshme si kjo sot.

Kush e organizoi krejt këtë turp? Kush del para vi*ktimave e familjeve të vi*ktimave me ju thënë që kanë rrejt me foto kur ska pas nevojë se dëshmi ka gjithandej? Kjo nuk falet!

P.S. plus del një parti opozitare dhe thotë ka reagu familja e vi*ktimës në foto