Ak.sident i rëndë në Serbi, di.gjet autobusi me udhëtarë

Katër persona gjetën vd.ekjen dhe gjashtë u lë.nduan rëndë pasi një autobus u për.plas me një kamion në autostradën Prishtinë-Nish. Ak.sidenti ndodhi në rrugën ndërmjet Kurshulmlisë dhe Prokupljes.

Shoferët e të dy automjeteve dhe dy pasagjerë të tjerë të autobusit Nish Express mbetën pa shenja jete në vendin e ngjarjes dhe raportet e mediave flasin se automjetet e ak.sidentura kanë marrë fl.akë.

Autobusi po vepronte në linjën e rregullt Nish-Kurshumli dhe kishte tetë udhëtarë.

Gjithsej gjashtë persona u transportuan në Spitalin Prokupac – tre prej tyre në gjendje të rë.ndë.

Sipas informatave jozyrtare autobusi ndryshoi papritur drejtim dhe goditi rimorkion e kamionit.