Ak*sident i rëndë në rrugën Shkup-Bllacë

Akside*nt i rëndë në rrugën Shkup-Bllacë, menjëherë pas tunelit që çon drejt Kosovës.

Para gjysmë ore, dy vetura – një BMW me targa nga Tetova dhe Reno Clio me targa kosovare janë përplasur, ndërsa ka të lënduar. Qytetarë të shumtë po ndihmojnë të lëndua*rit derisa të vijnë ekipet e Ndihmës së Shpejtë.

Nuk ka informacione për të vdek*ur. Rruga drejt kufirit në Bllacë aktualisht është e bllokuar.