Thursday, August 22, 2019
Aktuale Aksident i rëndë në rrugën Shkup-Tetovë

Aksident i rëndë në rrugën Shkup-Tetovë

Një aksident ndodhi sot pasdite në rrugën Shkup-Tetovë. Automjet i llojit “volkswagen passat” ka goditur një kamion që ka bartur ngjyrë.

Sipas fotografive, mund të vërehet se automjeti është tërësisht i shkatërruar ndërsa policia ka dalë në vendngjarje

Ende nuk nëse ka viktima në aksident.

Siç thonë kalimtarët, ka dendësi në komunikacion dhe pritet 20 minuta për t’u kaluar.