Aksidentohet vetura e Policisë në Klinë

Portali “Sovrani” është medium që ofron informim të drejtë, të paanshëm dhe objektiv.
Misioni ynë është informimi dhe edukimi i publikut me informacione të shpejta dhe të sakta.
Qëllimi ynë është që lexuesit të gjejnë lajme nga mbarë hapësira shqiptare dhe që ndikojnë në përmirësimin e emancipimit shoqëror dhe kombëtar.
Vizioni ynë është që qytetari shqiptarë të jetë drejtë i informuar për ngjarjet politike, shoqërore dhe sportive.

Mob/Viber: +377 45 123 444,
Email: [email protected]

Loading...