Ali Ahmeti beson se sot do të zgjidhet presidenti i Maqedonisë së Veriut (VIDEO)

“Apelojë te të gjithë qytetarët e R.MV, sot duhet të dalin të shprehin vullnetin e tyre të lirë, është një moment i rëndëshishëm që vendi ynë të jap një porosi, për tërë rajonin, por në veçanti pë komunitetin ndërkombaëtar që tani është një shoqëri e pjekur për procese të rëndëshishme. Sot nuk është dita për të ndjetur në shtëpi dhe të behen sihirxhi, por për ëtë kontribuar për procese shumë të rëndëshishme që e presin vendin tonë, ditët, mujait në vijim për të shënuar progres në çështejt që kanë të bëjnë me të ardhmen e vendit tonë” – thotë Ahmeti pas votimit në Zajaz.

Ahmeti theksoi se përqindja është më e lartë në këtë kohë, dhe është optimist se do të arrihet qëllimi dhe synimi. /Bashke.tv

Për më shumë ndiq linkun:

https://www.facebook.com/bashke.tv/videos/1126837240852351/