Aliu: Nëse fotografia është e pavërtetë atëherë

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu ka thënë se nëse del e pavërtetë fotografia atëherë ky do të jetë dëm i madh për luftën politike të Kosovës karshi Serbisë

“Të vertetën nuk e di as unë, do të merret vesh shpejt se çka është puna e asaj fotografie. Kjo i bënë dëm krejt luftës politike të Kosovës karshi Serbisë. Nëse është manipulim Serbia mund ta përdorë”, ka thënë Aliu.

Deputeti i ka dal në ndihmë koleges së tij partisë, Saranda Bogujevci.

“Saranda ka bërë një reagim jashtëzakonisht të mirë duke kërkuar që të hiqet fotografia. Saranda nuk thotë askund që bëhet fjalë për familjarët e viktimës në fjalë por për të gjithë familjarët e viktimave”, ka thënë ai.

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së Ahmet Isufi ka thënë se përveç rezolutës, çështjet tjera nuk do të duhej të diskutoheshin, derisa nuk ka dashur t’i komentojë lajmet për fotografitë.

“Seanca për çka është shtyrë do të duhej të vazhdonte sepse kemi të bëjmë me një rezolute që u miratua dhe tjera çështje as që është dashur të diskutoheshin”, ka thënë Isufi.