Anulohen të gjitha fluturimet nga Aeroporti i Prishtinës

Geroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, ka anuluar të gjitha fluturimet për sot shkaku i motit të ligë.

Tri fluturime për Bazel, Londër dhe Stamboll, të cilat planifikoheshin të bëheshin sot janë anuluar, njofton ANP-ja. Për sot ishin paraparë edhe tri aterrime në Aeroport, por janë anuluar. /gazetablic/

Loading...