Arianës po i shkon vera në këtë vend

Ariana shquhet për linjat trupore, ajo edhe tani të jep përshtypjen e asaj modeles që ushtroi në fillimet e saja. Është për t;u lakmuar në të gjitha aspektet, si femër, si bashkëshorte dhe si një nënë.

Edhe përkundër që ajo për momentin nuk është se punon në ndonjë profesion, vëmendjen e merr me stilin e jtës që bën.

Për Arinën të themi nuk ka rëndësi se cila stine është sepse tërë koha asaj i shkon në vende bregdetare, e sigurisht se edhe ky sezon i verës asaj po i shkon në pushime. /Kosovarja/