Arr.estohet shtetasi norvegjez në Aeroportin “Adem Jashari”, me pu.shkë dhe fi.shek

Policia e Kosovës ka arr.estuar një shtetas norvegjez në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës ‘Adem Jashari’ i cili u kap me pu.shkë dhe fi.shekë.

“Është raportuar se gjatë kontrollit tek i dysh.uari mashkull shtetas norvegjez është gjetur dhe është sek.uestruar një pushkë ajrore me 750 copë fish.ekë dhe një palë dylbi” thuhet në ra.port.

Sipas policisë i njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.