Arrestohet një shtetas i Kinës në Maqedoni

Nga Ministria e Punëve të Brendshme njoftojnë se dje gjatë kryerjes së kontrolleve, nga ana e policisë në rajonin e fshatit Llojan kanë arrestuar një shtetas të Republikës Popullore të Kinës.

“Më 04.05.219 në orën 12:10 në rajonin e fshatit Llojan komuna e Likovës, gjatë kryerjes së kontrolleve nga ana e policisë nga stacioni policor vendkalimi kufitar Sopot ka ndaluar një person K.D. (55) nga Republika Popullore e Kinës i cili ilegalisht e ka kaluar kufirin nga Republika e Serbisë drejtë Maqedonisë së Veriut”, thonë nga MPB.

Personi është arrestuar dhe është dorëzuar tek zyrtarët policor në SPB Kumanovë.