Artan Grubi dëshiron me çdo kusht ta demantojë lajmin, plason fotografi nga e kaluara!


Artan Grubi në vitin 1991!

Artan Grubi demanton lajmim e përhapur nga një portal opozitar nga Maqedonia ku u publikur një foto të vitit 1999, ku shihen disa aktivistë nga Maqedonia duke protestuar në Beograd kundër su*lmeve të NATO-s ndaj Serbisë.

Portali në fjalë ka shkruar se Artan Grubi i BDI-së, mbështetës i madh i hyrjes së Maqedonisë në NATO, atëkohë kishte protestuar kundër NATO-s që po mbronte shqiptarët e Kosovës, duke nixtur shumë përdorues të Facebook të vërshojnë në ofendime dhe kritika ndaj Artan Grubit.