Thursday, April 25, 2019
Autorët Postime nga PACENSURE

PACENSURE

3368 POSTIME 0 KOMENTET

TE NDRYSHME

Vd*es pas lindjes 25-vjeçarja. Në spital, dy javë me vonesë. Familjarët...

25 vjeçarja pati një lindje cezariane dhe menjëherë pas operacionit pësoi ata*k kardiak.Familjarët akuzojnë bluzat e bardha për neglizhencë në dhënien e shërbimit...