Friday, September 20, 2019
Autorët Postime nga F.V

F.V

3488 POSTIME 0 KOMENTET

TE NDRYSHME

Grubi zhvillon takime edhe në Departmentin e Shtetit Amerikan

Gjatë vizitës së tij në SHBA, Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA, njëkohësisht Sekretar Organizativ i Bashkimit...