Saturday, September 21, 2019
Autorët Postime nga N.V

N.V

7213 POSTIME 0 KOMENTET

TE NDRYSHME

Grubi zhvillon takime edhe në Departmentin e Shtetit Amerikan

Gjatë vizitës së tij në SHBA, Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane dhe i Grupit për miqësi me SHBA, njëkohësisht Sekretar Organizativ i Bashkimit...