Saturday, August 24, 2019
Autorët Postime nga N.V

N.V

7172 POSTIME 0 KOMENTET

TE NDRYSHME

Çka po ndodhë mes Katica Janevës dhe Fatime Fetait?!

Konfrontimet që ka sjellë skandali “Reket” brenda Prokurorisë Speciale, shërbyen si arsye që sot avokati Elenko Millanov të kërkojë që Katica Janeva dhe prokurorët...