BEBJA ECI DISA MINUTA PAS LINDJES!

Një bebe nga Brazili i tregoi hapat e veta të para në maternitet, e që i ka bërë me gaz shumë njerëz. Ky video për pak kohë fitoi numër të madh të “like” dhe shkaktoi simpati në gjithë botën.

Ky video është vërtet i pazakonshëm. Nuk shihen shpesh hapa të tilla te foshnjat e porsalindur. Videon e ka xhiruar një mami, dhe e kanë parë më tepër se 80 milionë njerëz. Mamitë mbetën të habitura pasi kanë parë se si bebja dëshiron të ecë.

Mamia e mbante, dhe ajo i bëri hapat e para. Kur deshën ta mbulonin me një mbulesë, ajo nuk pranonte./Insajderi.com.

Loading...