Bekim Jashari dhe Ramiz Lladrovci mysafir tek Artan Grubi

Kryetarët e dy komunave të luftës, Skënderajt dhe Drenasit, Bekim Jashari dhe Ramiz Lladrovci, kanë qëndruar në Shkup ku kanë realizer një sërë aktivitetesh për të shënuar Epopenë e UÇK-së.
Ndër takimeve tjera, djali i Hamëz Jasharit dhe vëllau i Fehmi Lladrovcit, Bekimi dhe Ramizi, kanë vizituar edhe Kryetarin e Komisionit për Cështje Evropiane në Kuvendin e Maqedonisë, Deputetin Artan Grubi.
“I nderuar të prisja Bekimin dhe Ramizin, përfaqësues të dy familjeve emblematike të kombit tonë, Jashari dhe Lladrovci, pikërisht në Kuvendin e Maqedonisë. Sakrificën e djeshme për kombin e vijojnë me shërbimin e sotëm për qytetarët.” ka komentuar Grubi duke publikuar fotografinë e takimit të tyre të përbashkët.