Berat Mustafa, atleti që tajkalon çdo sfidë për të arritur te suksesi!

Sportisti në fotografi është Berat Mustafa – atlet. Vrapon në diciplinen 400 metra dhe këtë vit ka qenë kampion absolut në kategorinë e Juniorëve te rinjë Kampion në kategorinë e Juniorëve Kampion në seniorë dhe me rezultat me te mire ne 2 kategori Junior edhe Junior i ri në maqedoni për vitin 2018.

Ka qenë pjesëmarrës në Europianin e atletikes në Györ Hungari ku doli i 22ti në rezultat të pergjithshëm me plasman më të mire nga te gjithë garuesit e Maqedonise ku fitoi vizën për Olimpiaden e të rinjëve në Buenos Aires ku pritej nga ky talent rezultat shumë i mirë dhe ashtu ndodhi sepse ai ishte në mesin e 16 më te mirëve në atë eveniment.

Pas nje lë*ndimi muskulor në stërvitje mjekët zyrtarë nuk i dhanë leje për pjesëmarrje në atë gare.

Federata e atletikes nuk ia dhuroi titullin për të cilin ai lu*ftoi me shpirt pra Sportisti i Vitit 2018 ne kategorinë e junioreve te rinjë pasi vlersimi ishte bërë sipas Tabeles IAAF e jo sipas performancës nëpër gara madheshtore gjë e cila nuk ndodh edhe në zgjedhjen e sportistëve botëror.

/Pa Censurë/