Besimtari falet me pist0letën në brez, plas p0lemika në rrjet

Foto që tregon një besimtar që falet në xhami ndërkohë që në brez ka një ar.më zj.arri tip pist0letë, është bërë objekt polemikash në rrjetet sociale.

Fotoja është postuar nga Ilir Çumani në rrjetet sociale, i cili shkruan:

Paradoksi i një predikuesi….(!!!) Nuk kam dëshirë të hyj në debat me askënd…! Kush ka dilema, le të hapë librat e shejntë dhe të lexoj Kur’anin dhe Biblën. Aq më keq akoma, si mundet të mbash me vete a.rmë në vendet e shejnta ku bëhen lutjet dhe ritet fetare…!? A nuk është ky paradoks…!?