Bilall Kasami nga Çegrani, aku*zon rëndë Ali Ahmetin!

Të ju vijë turp së paku në këtë ditë simbolike të rënies së dësh*morëve të kombit të rënies së Mujdin Aliut sot nuk do duhej të dilnit të kërkoni votë për Stevo Pendarovskin!
Kur shoh se si keni tradhëtuar idealin e ushtarëve dhe dëshmorëve të luftës dy.shoj se ju ishit komandant i vertetë i luf*tës së 2001-shit tha Bilall Kasami gjatë tubimit në Çegran