Bombë para Parlamentit të Serbisë

Një person para parlamentit të Serbisë me një bomë ka kërcënuar se do ta shpërthejë atë.
Një alarm për bombë ka rënë para parlamentit të Serbisë, i cili ka detyruar autoritetet që të evakuojë të gjithë zyrtarët dhe njerëzit nga objekti dhe nga zona përreth.

Detaje të tjera ende nuk dihen.