Bujar Nishani: Shpresojmë që Shqipëria t’i bashkohet rindërtimit të katedrales së Notre Dame

Bujar Nishani Kryetari i Këshillit Kombëtar të PD ka reaguar pas lajmit të trishtë të shkatërrimit nga zjarri të katedrales së njohur Notre Dame në Paris duke hedhur edhe një sugjerim.

“Dje.gia e Katedrales Notre-Dame e Parisit një tra.gjedi e kulturës dhe trashëgimisë për mbarë njerëzimin – ka shkruar Nishani në Facebook.

“Shpresojmë që Shqipëria t’i bashkohet kontributit për rindërtimin e saj. Kultura botërore një krenari e përbashkët”.