Burhanedin Nuhiu i dënuari me bu*rgim të përjetshëm! “Çfarë më bëri bu*rgu”

Burhanedin Nuhiu është i dënuari me bu*rg të përjetshëm për vra*sjen e një djali të ri të etnitetit maqedonas.

Rasti Burhanedinit njihet në opinion si një rast i montuar klasik, andaj emisioni Pa Censurë ka përpunon në një video material të gjitha faktet që vërtetojnë pafajsinë e tij dhe gjykimim tendencioz.

DËGJO VIDEON KËTU
Nuhiu gjatë emisionit ka folur për shumë të vërteta, mes tjerash ajo që bie në sy është se si ka ndryshuar pamja e tij për këto dhjetë vite.

Kushtet e rënduara në bur*gun e Idrizovës, reflektojnë edhe në fytyrën e tij!