Burhanedin Nuhiu ja çfarë më bëri bu*rgu!

Rasti Burhanedinit njihet në opinion si një rast i montuar klasik, andaj emisioni Pa Censurë ka përpunon në një video material të gjitha faktet që vërtetojnë pafajsinë e tij dhe gjykimim tendencioz.

DËGJO VIDEON KËTU

Nuhiu gjatë emisionit ka folur për shumë të vërteta, mes tjerash ajo që bie në sy është se si ka ndryshuar pamja e tij për këto dhjetë vite.