Burri e harroi përvjetorin e martesës, veprimi i gruas nga Florida ka habitur botën

Carol Stone, 35 vjeç nga Florida mund të ketë pritur nga burri i saj për përvjetorin e martesës të paktën, një “Gëzuar përvjetorin”.

Por kur ai harroi ta uronte për përvjetorin e martesës, Stone e ka goditur atë shumë herë në kokë dhe fytyrë.

Bashkëshorti i saj, Ronnie William Alexander 41 vjeç, e regjistroi incidentin në celularin e tij, duke e dorëzuar në polici. Ndërsa, raporti i arrestimit thotë se ajo ishte akuzuar për dhunë të lehtë dhe ishte dënuar për një vepër minore.

Çifti ka një djalë 3 muajsh dhe ende nuk dihet sa vjet kanë të martuar. Eh çfarë të bën një femër e zhgënjyer! Kjo që shikoni në foto është pikërisht gruaja e cila ka dhunuar bashkëshortin e saj.

Loading...