Tuesday, April 23, 2019

TE NDRYSHME

VMRO-DPMNE: Populli tregoi se ka dinjitet dhe refuzoi t’i jep mbështetje...

Qytetarët e Republikës së Maqedonisë kundërshtuan Zaevin dhe Pendarovskin dhe politikat e tyre anti.shtetërore e kriminale. Populli tregoi se ka dinjiteti dhe refuzoi t’i...