Wednesday, August 21, 2019

TE NDRYSHME

Tragjedi në Kumanovë, bie shtylla dhe go*det për vd*ekje vajzën 13...

Një vajzë e mitur banore e Kroacisë, ka ndërruat jetë në Qendrën Mjekësore në Kumanovë, ku u dërgua pasi u g*odit nga një shtyllë...