Thursday, July 18, 2019

TE NDRYSHME

Zaev, kam luftuar dhe luftoj për shqiptarët

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev sonte në Televizonin “Klan Maqedoni”, theksoi se ai ka luftuar dhe do të vazhdojë të luftojë për...