Saturday, July 20, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

Gomat e së ardhmes pa ajër

Kontrollimi i presionit të gomave para nisjes për pushime së shpejti do të jetë një nostalgji.”Michelin” dhe ”General Motors” (GM) kanë bashkuar forcat për...