Friday, March 22, 2019

TE NDRYSHME

Aplikacioni i ri që do të zëvendësojë çelësat e veturës

Hyundai ka krijuar aplikacionin ‘Digital Key’, i cili përdor komunikimin në terren për të lejuar një telefon dhe një makinë të lidhen me njëri-tjetrin...