Friday, February 22, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

Banorët e Hanit të Elezit gjejnë bretkosën e ngordhur në gypa...

Banorët e Hanit të Elezit gjejnë bretkosën e ngordhur në gypa të ujit që pinë  Banorët e Hanit të Elezit përpos pluhurit dhe ajrit të...