Saturday, July 20, 2019

Asnjë postim për tu shfaqur

TE NDRYSHME

Nefi Useini: Media dhe struktura të caktuara politike me qëllim po...

Këshilltari i Komunës së Ohrit nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim Nefi Useini i cili është dhe pronarë i kompanisë NEFI IK pjesë...