Sunday, August 18, 2019

TE NDRYSHME

Kujdes sot në Tetovë, mot i keq stuhi,erë e fortë fhe...

NJOFTIMTë nderuar qytetarë,Sipas njoftimeve të Qendrës rajonale për meanxhim me kriza si dhe meteorologëve në orët e pasdites dhe mbrëmjes së sontme, teritori i...